Bretons stoofpotje

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Frans.
Bereiding: 30 minuten,

Laatst aangepast: 10-05-2008 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 rode paprika's
  • 2 el olie
  • 2 el boter
  • 1 ui (fijngesneden)
  • knoflook
  • 2 vleestomaten (ontveld in stukken)
  • 3 dl droge witte wijn
  • 1/2 visbouillontablet
  • 800 gr gemengde vis + garnalen + fruits de mer

Bereiden

Paprika's in brede repen snijden. In braadpan olie en boter verhitten. Ui, knoflook, en paprika ca. 5 min. zachtjes bakken. Tomaten, cider, visbouillontablet aan uimengsel toevoegen en aan de kook brengen. Saus afgedekt ca. 20 min. zachtjes stoven. Vis toevoegen en in 5-10 min. met stoofpotje meeverwarmen.

Bronvermelding