'Supersnelle Penne met Geitenkaas & Walnoten

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Italiaans.
Bereiding: 15 minuten,

Laatst aangepast: 09-04-2018 | 58 keer bewaard

Ingrediënten

  • 350 gram penne
  • 250 gram zachte geitenkaas
  • 50 gram walnoten, grof gehakt
  • 1 citroen, alleen rasp
  • 1 klein bosje bieslook, geknipt
  • 100 gram rucola
  • versgemalen peper & zout

Bereiden

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat uitlekken en houd 2 eetlepels kookvocht apart. Doe de pasta terug in de pan. Roer de kaas, walnoten, citroenrasp, bieslook en kookvocht door de pasta. Breng op smaak met versgemalen peper & zout. Schep snel de rucola erdoor (de hitte van de pasta is genoeg om hem een beetje te laten slinken). Geef er een lekkere salade bij.

Bronvermelding