Brocolli met rijstsalade

Salades, Hoofdgerecht, 2 personen, Hollands.

Laatst aangepast: 21-01-2010 | 3 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 klein struikje brocolli
  • 1 bosje lente-uitjes
  • 50 gr. gedroogde abrikozen
  • 150 gram gerookte kipfiletreepjes/blokjes
  • 4 eetl. mayonaise
  • 1 dl. Dubbeldrank Abrikoos/Perzik/Sinaasappel
  • 2/3 drupjes Tabasco
  • 400 gram gaargekookte rijst
  • 75 gr. gezouten Cashewnoten

Bereiden

Verdeel de brocolli in roosjes en kook gaar in 5 minuten in kokend water met een snufje zout. Laat afkoelen. Snijd de lente-uitjes in smalle ringetjes en de abrikoos in kleine stukjes. Maak een sausje van mayonaise, Dubbeldrank en de Tabasco. Meng het sausje met de rijst, de lente-uitjes, de brocolli, de kipfilet en de cashewnoten, maak af met wat zout en peper.

Bronvermelding