Aardappelpuree met knoflook en salie

Anders, Bijgerecht, 2 personen, Spaans.
Bereiding: 30 minuten,

Laatst aangepast: 23-05-2008 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 400 gram aardappelen
  • 3 teentjes knoflook
  • 3 el olijfolie
  • 1/2 theel zeer fijngehakte salie
  • 1/2 dl zure room
  • 1 theel mosterd
  • 1 el fijngehakte peterselie
  • zout

Bereiden

Kook de aardappelen gaar.Pel de teentjes knoflook en snijd ze in zeer dunne plakjes.Bak de knoflook in de olie goudbruin.Voeg de salie toe en zet het vuur af.Stamp de aardappelen fijn en roer de zure room, de mosterd, de peterselie en de olie met gebakken knoflook en salie erdoor.Breng op smaak met sufje zout. Lekker bij de kipfilet met olijven en chorizo

Bronvermelding