Chinees Fonduen

Soepen, Hoofdgerecht, 6 personen, Oosters.
Voorbereiding: 30 minuten, Bereiding: 15 minuten,

Laatst aangepast: 21-01-2010 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 400 gr Shanghai paksoi
  • 2 liter bouillon (kip)
  • 400 gr mini paksoi
  • 1 pakje kwarteleieren
  • 1 pakje visballen
  • 1 pakje rundvleesballen

Bereiden

Groentes wassen en in niet al te kleine stukken snijden. Kwarteleieren koken totdat ze hard zijn. De bouillon in de rijstkoker koken. Iedereen pakt wat hij of zij lekker vindt en doet deze in de bouillon om het op te warmen of gaar te koken. Eet smakelijk Chinees fonduen kan heel uitgebreid en naar eigen wensen, je kunt daarnaast ook bijv. gesneden kip, rund of varkensvlees gebruiken.

Materialen

Rijstkoker soeplepele fondue netjes

Bronvermelding