Zalm-aardappelschotel met ijsbergsla

Salades, Hoofdgerecht, 2 personen, Anders.
Bereiding: 45 minuten,

Laatst aangepast: 03-09-2010 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 kleine venkelknol
  • 1/2 krop ijsbergsla
  • 1 blikje roze zalm
  • chilipoeder
  • 2 eieren
  • 2 el melk
  • peper
  • 75 gr geraspte oude kaas
  • 350 gr aardappelblokjes diepvries

Bereiden

Oven voorverwarmen op 200 C. Venkel wassen en in blokjes snijden. Ijsbergsla in reepjes snijden. In wijde ovenschaal groenten door elkaar scheppen. Zalm afgieten en stukjes over het groentemengsel verdelen. Chilipoeder erover strooien. In kom doen; eieren, melk, peper en kaas. Door elkaar mengen. Aardappel erdoor scheppen en mengsel over de zalm verdelen. In oven +/- 25min. goubruin laten worden.

Bronvermelding