'Gamba's Marineren'

Anders, Bijgerecht, 4 personen, Wereldkeuken.

Laatst aangepast: 18-10-2009 | 20 keer bewaard

Ingrediënten

  • 400 gr gamba's (100 gr pp)
  • Marinade
  • 2 eetl. olie
  • 2 eetl. kikkoma sojasaus(geen ketjap)
  • 2 eetl. sherry
  • 3 eetl. tomatenketchup
  • 3 teen knoflook uit de knijper
  • 1 thl gemberpoeder
  • 1 thl laos
  • zout en peper

Bereiden

Doe alle ingredienten in een kom, roer goed door. Leg de gamba's er in en laat minimaal 30 min marineren. Rijg dan de gamba's aan een sate stokje of een pen. Laat de grill heet worden en rooster de gamba's tot ze mooi roze kleuren. Dit kan natuurlijk ook op de gourmet plaat.

Materialen

kom

Bronvermelding