Macaroni met Amatricianasaus

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Italiaans.

Laatst aangepast: 01-06-2008 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 100 gram spekblokjes
  • 50 ml olijfolie
  • 100 gram uien (in hele dunne schijfjes)
  • 1 blikje tomatenblokjes
  • 1 teentje knoflook (fijngehakt)
  • 1 laurierblaadje
  • peper en zout
  • 1 chillipeper (of schepje verse gemalen chillipeper)
  • 1 zak grote macaronischelpen (of penne)

Bereiden

Fruit de uien in de olijfolie, bak de spekjes mee, voeg de tomaten en het laurierblaadje toe. Breng op smaak met peper, zout en de chilipeper. Laat 30 minuten koken. Op het laatst de knoflook erbij. Door de pasta heenroeren (is vrij sterke saus)

Bronvermelding