Kruidenbrood

Brood/sandwiches, Bijgerecht, 8 personen, Anders.

Laatst aangepast: 01-06-2008 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 pak witbroodmix koopmans
  • 1 el gedroogde oregano
  • 1 rode ui (gesnipperd)
  • 1 teentje knoflook (geperst)
  • 1,5 el olijfolie

Bereiden

Houd 1 EL broodmix achter. Kneed de rest met de oregano en 3 dl handwarm water tot soepel deeg. Laat het 10 min rijzen Fruit de ui met de knoflook in de olie. Laat het iets afkoelen. Kneed het uimengsel door het deeg en laat nog eens 15 min rijzen. Kneed het deeg tot een ovaal brood en laat het op een bakblik, afgedekt met een theedoek 30 min rijzen. Bestuif het met broodmix en snijd om de 3 cm in. Bak het in 25 min op 200 gr gaar

Bronvermelding