Champignon/kaas saus met pasta

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Italiaans.
Voorbereiding: 5 minuten, Bereiding: 20 minuten,

Laatst aangepast: 21-10-2005 | 6 keer bewaard

Ingrediënten

  • bleuband vloeibaar
  • 250 gram champignons
  • 1 charlotje
  • 1 teentje knoflook
  • 250 ml slagroom
  • zout/peper
  • 2 el parmezaanse kaas

Bereiden

champignon/charlotje/knoflook schoonmaken. champignon in plakjes snijden,vharlotje zeer fijn snijden, knoflook in de pers klaarleggen. boter in de koekepan warm maken.champignons stoven charlotje en knoflook toevoegen en 2min mee stoven. in tussen pan met water en zout koken voor de pasta en koken volgens gebruiksaanwijzingen. slagroom toevoegen aan champignon mengsel, op kleine warmtebron in laten dikken op smaak maken met zout peper en parmezaanse kaas pasta apart serveren

Materialen

knoflook pers/koekepen/kookpan

Bronvermelding