Menu
Broodje Bijenkorf
Ingrediënten
- 2 (ronde) broodjes naar keuze (of meer)
Bereiden
± 400 g gemengde paddestoelen
± 100 g Pancetta of ontbijtspek
beetje grof geraspte Parmezaan
2 koffielepels (verse) groene pesto
2 koffielepels (truffel)mayonaise
gemengde veld- en rucolasla
geroosterde pijnboompitjes
zout, vers gemalen peper
1 el. olie
Rooster de pijnboompitjes.
Snijd de broodjes open.
Bak in een wok eerst de Pancetta uit met een eetlepel olie.
Haal het spek uit de pan en bak nu de paddestoelen smeuiig met de snippertjes Pancetta erdoorheen.
Kruiden met peper en zout.
Broodjes besmeren met truffelmayonaise.
Daarop de sla.
Daarop de paddestoelenmelange.
Daarop een lepel pesto, dan de pijnboompitjes en eindigen met de kaas.