Menu
Ceviche van garnalen en zalm
Ingrediënten
- 2 limoenen of citroenen, uitgeperst
- 1 lente-/bosuitje, in ringetjes
- 1 e.l. tomatenpuree
- 2 tomaten, ontveld, zonder zaadjes, in blokjes
- 2 e.l. gehakte koriander
- 1 groene peper, zonder zaadjes, fijngehakt
- 125 gram partygarnalen, ontdooid
- 250 gram zalmfilet, ontdooid, in reepjes
- 1 avocado, in dunne plakken
Bereiden
Voorbereiden:
Meng voor de marinade limoen- of citroensap, bosui, tomatenpuree, tomatenblokjes, de helft van de koriander en groene peper.
Schep voor de ceviche de garnalen, zalm en avocado door de marinade en laat dit 1 uur staan.
Bereiding:
Verdeel de sla over 4 borden. Schep de ceviche erop en strooi de rest van de koriander erover.
Lekker met naanbrood of pitabrood.