Miesalade met garnalen en zoete chilisaus

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Oosters.
Bereiding: 15 minuten,

Laatst aangepast: 15-10-2005 | 10 keer bewaard

Ingrediënten

  • 250 g eiermie
  • 250 g champignons
  • olie
  • 1 theel paprikapoeder
  • zout, peper
  • 4 lente-uitjes
  • 16 kerstomaatjes
  • 250 g Holl. garnalen
  • 5 eetl zonnebloemolie
  • 8 eetl zoete chilisaus

Bereiden

Kook mie volgens gebruiksaanwijzing, giet af en spoel af met koud water. Maak de champignons schoon en snijd ze in vieren. Verhit olie in een koekenpan/wok en roerbak de champignons 2 minuten met het paprikapoeder en zout naar smaak. Laat ze daarna afkoelen. Snijd de lente-uitjes in dunne ringtjes en en kerstomaatjes en vieren. Meng zonnebloemolie met 2 el chilisaus en schep de mie, tomaatjes, lente-uitjes, champignons en garnalen erdoor. Breng op smaak met zout en peper. Rest van de chilisaus erbij serveren.

Materialen

kom

Bronvermelding