Menu
Miesalade met garnalen en zoete chilisaus
Ingrediënten
- 250 g eiermie
- 250 g champignons
- olie
- 1 theel paprikapoeder
- zout, peper
- 4 lente-uitjes
- 16 kerstomaatjes
- 250 g Holl. garnalen
- 5 eetl zonnebloemolie
- 8 eetl zoete chilisaus
Bereiden
Kook mie volgens gebruiksaanwijzing, giet af en spoel af met koud water.
Maak de champignons schoon en snijd ze in vieren.
Verhit olie in een koekenpan/wok en roerbak de champignons 2 minuten met het paprikapoeder en zout naar smaak. Laat ze daarna afkoelen.
Snijd de lente-uitjes in dunne ringtjes en en kerstomaatjes en vieren.
Meng zonnebloemolie met 2 el chilisaus en schep de mie, tomaatjes, lente-uitjes, champignons en garnalen erdoor. Breng op smaak met zout en peper.
Rest van de chilisaus erbij serveren.
Materialen
kom