Spaghetti met kippeleversaus

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Italiaans.
Voorbereiding: 30 minuten, Bereiding: 15 minuten,

Laatst aangepast: 05-01-2010 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 uien
  • 1 rode paprika
  • 400 gram kippelevertjes
  • 3 eetlepels boter
  • 1 teentje knoflook
  • 5 eetlepels tomatenketchup
  • 1 1/2 dl. rode wijn
  • 1 theelepel basilicum
  • 400 gram spaghetti
  • zout en peper

Bereiden

uien pellen en snipperen. Paprika wassen ,halveren,zaadlijsten verwijderen en in stukjes snijden. Kippelevertjes wassen,met keukenpapier droogdeppen en in stukken snijden. Zout en peper erover strooien. In braadpan boter smelten.Kippelevertjes in ongeveer 5 min. zachtjes rondom bruin bakken.Ui en paprika toevoegen en ong. 5 min. meebakken.Knoflook erboven uitpersen. Erdoor roeren: tomatenketchup,wijn,basilicum, zout en peper. Zonder deksel ong. 5 min. zachtjes koken. Spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking koken. Lekker met sla.

Bronvermelding