Spaghetti Bolognese

Pasta, Hoofdgerecht, 2 personen, Italiaans.
Bereiding: 20 minuten,

Laatst aangepast: 17-03-2009 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1/2 pak Vlugkokende spagetti
  • 1 zak Bertolli Pasta saus in zak (Pittig)
  • Chillipoeder, Peper, Zout
  • 1 scheutje Zoete Ketjap
  • 2 a 3 tenen Knoflook
  • 300 gr. Rundergehakt
  • 1 zakje Gerapste Parrano kaas

Bereiden

Zet alvast water op voor de spagetti. Bak de uitgeperste teentjes knoflook. Doe de gehakt erbij en bak het gehakt rul. Maak op smaak met peper, zout en chilipoeder. Doe er een scheutje ketjap bij en bak het kort. Doe de saus erbij en verwarm die lanzaam, kook nu ook de spagetti in zout water. Opdienen: Doe de spagetti op een bord, saus erop en dan de kaas naar smaak erover strooien, EETSMAKELIJK!

Materialen

Pan voor de spagetti in tekoken. Diepe pan voor de saus.

Bronvermelding