Lauwwarme honingham met romige kaas

Salades, Voorgerecht, 4 personen, Anders.

Laatst aangepast: 21-01-2010 | 7 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 pakje Bressot (200 gr)
  • 12 plakjes gerookte ham (ca. 120 gr)
  • 2 el vloeibare honing
  • 100 gr gemengde sla
  • 1/2 el olie (om in te vetten)
  • versgemalen peper

Bereiden

Voorbereiden: kaasje in 12 puntjes snijden. Elk puntje op een plakje ham leggen en ham er losjes omheen vouwen. Ovenschaal invetten. Hampakketjes erin leggen. Bestrooien met peper. Bereiden: oven voorverwarmen op 200 C. Honing over hampakketjes schenken. In het midden van de oven hampakketjes ca. 8 minuten verwarmen tot de kaas begint te smelten. Sla over 4 bordjes verdelen. Hampakketjes op sla leggen. Honing uit de schaal erover schenken. Serveren met stokbrood.

Materialen

lage ovenschaal inhoud ca. 1 liter

Bronvermelding