Hot Chili

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Mexicaans.
Voorbereiding: 10 minuten, Bereiding: 150 minuten,

Laatst aangepast: 15-07-2008 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 el Olie
  • 2 st Middel grote uien in ringen
  • 3 teentjes Knoflook fijngesneden
  • 1 st rode peper of 2 kleine in stukjes
  • 2 st verkruimelde droge chili pepers
  • 1 kg runderlappen in blokjes
  • 1 pot Tex Mex Wrap Sauce Hot
  • 2 el bruine suiker
  • zout
  • 1 blik chili bonen in saus van bonduel
  • 1 blikje mais van bonduel

Bereiden

Verhit de olie en bak de knoflook, ui en rode peper. Voeg de gedroogde pepertjes en vlees toe. Bak het vlees bruin. Voeg zout naar smaak toe. Doe de bruine suiker erbij en de wrap saus. Breng het aan de kook en laat het met deksel op de pan zachtjes sudderen voor zo,n 150 minuten. Tip: hoe langer sudderen hoe lekkerder, laat het gerust 4 uur op staan. Roer 15 minuten voor opdienen de bonen en mais erdoor. Tip: Serveren met Rijst, tortilla chips en Creme frache.

Materialen

grote hapjes pan of andere diepe pan.

Bronvermelding