Citroenmousse

Anders, Nagerecht, 4 personen, Hollands.
Voorbereiding: 20 minuten, Bereiding: 10 minuten,

Laatst aangepast: 31-07-2008 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 4 blaadjes gelantine
  • 250 g biogarde
  • 50 ml creme fraiche
  • 2 citroenen
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 90 gr suiker
  • 250 ml slagroom
  • 500 gr bosvruchtenmix dv

Bereiden

1 de gelantine ong 10 minuten in koud water weken, uitknijpen en op 450 watt circa 20 seconden oplossen 2 De biogarde , creme fraiche, citroensap, vanillesuiker en suiker mengen. ong 1 eetlepel van deze massa bij de gelantine doen en vervolgens dit mengsel door de biogardemassa roeren. In de koelkast zetten 3 als de massa begint op te stijven de stijgeklopte slagroom erdoor roeren. 4 het fruit met suiker bestrooid op 150 watt ong 10 minuten ontdooien , over 4 borden verdeln. van de creme ovaaltjes afsteken en op de vruchten leggen. garneren met spiraaltjes citroenschil

Materialen

magnetron inschuifhoogte 1ste van onderengnetron

Bronvermelding