Menu
Citroenmousse
Ingrediënten
- 4 blaadjes gelantine
- 250 g biogarde
- 50 ml creme fraiche
- 2 citroenen
- 1 zakje vanillesuiker
- 90 gr suiker
- 250 ml slagroom
- 500 gr bosvruchtenmix dv
Bereiden
1 de gelantine ong 10 minuten in koud water weken, uitknijpen en op 450 watt circa 20 seconden oplossen
2 De biogarde , creme fraiche, citroensap, vanillesuiker en suiker mengen.
ong 1 eetlepel van deze massa bij de gelantine doen en vervolgens dit mengsel door de biogardemassa roeren. In de koelkast zetten
3 als de massa begint op te stijven de stijgeklopte slagroom erdoor roeren.
4 het fruit met suiker bestrooid op 150 watt ong 10 minuten ontdooien , over 4 borden verdeln. van de creme ovaaltjes afsteken en op de vruchten leggen. garneren met spiraaltjes citroenschil
Materialen
magnetron inschuifhoogte 1ste van onderengnetron