Courgettes met eieren en aardappelpuree

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Hollands.
Voorbereiding: 10 minuten,

Laatst aangepast: 23-03-2009 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 4 eetl melk

Bereiden

Kook de aardappelen en maak hier samen met wat gekookte melk puree van. Was de courgettes en snijd ze in plakken Ontvel de tomaten en snijd ze in plakjes. Klop in een kom de eieren los met de melk,paprikapoeder,wat zout en peper. Verhit de olie in een grote koekenpan en bak hierin de plakken courgettes een paar minuten aan beide kanten. Giet het eimengsel erover en leg de plakjes tomaat erop. Draai de hittebron wat lager,leg een deksel op de pan en laat het geheel in ongeveer 10 minuten gaar worden. Bestrooi het met de kaas.

Materialen

benodigdheden: 8 eieren 4 eetlepels melk 1 eetlepel paprikapoeder zout/peper 3 eetlepels olie 2 courgettes 4 tomaten 50 gr. geraspte kaas aardappelen melk.

Bronvermelding