Mangogarnalencocktail met wrapsterren

Salades, Voorgerecht, 2 personen, Hollands.

Laatst aangepast: 11-08-2008 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 wraps
  • 1/4 krop ijsbergsla
  • 1 mango, eetrijp
  • 125 gram Noorse garnalen met staart
  • 4 el cocktailsaus
  • 4 takjes dille
  • 2 el olijfolie
  • 1 snufje versgemalen peper

Bereiden

Wrapsterren Verwarm de oven voor op 225 graden. Knip 4 grote en 4 kleine sterren uit de wraps. Bestrijk de sterren aan weerszijden dun met wat olijfolie. Bak de sterren 5 tot 9 minuten op een met bakpapier beklede bakplaat en laat ze daarna buiten de oven afkoelen. Mango-garnalen cocktail Snijd de sla in dunne reepjes. Schil de mango en snijd deze in blokjes. Verdeel de sla, de mangoblokjes en de gewassen garnalen over 4 coupes en schenk er een beetje cocktailsaus overheen. Garneer met een takje dille en serveer de sterren erbij.

Bronvermelding