'Aardappelburgers', dat is ook weer eens wat anders, van Ria

Anders, Bijgerecht, 4 personen, Hollands.

Laatst aangepast: 17-03-2020 | 12 keer bewaard

Ingrediënten

  • gekookte aardappelen en .......

Bereiden

gekookte aardappelen 1 fijn gesnipperde ui snufje nootmuskaat peper, zout 1 eetl melk of room takje gesnipperde selderie of peterselie 1 ei paneermeel - Facultatief: wat gesnipperde ham, uitgebakken spekjes of zoiets erdoor heen. Verder kun je wat knoflook toevoegen of een scheutje olijfolie. De Grieken doen er 2 eetl zwarte olijven, knoflook, olijfolie, en een paar eetl citroensap door. - Mix alle ingrediënten, behalve het ei en de paneermeel, goed door elkaar en maak hier hamburgers van. Haal ze door het los geklopte ei en paneer ze, liefst twee keer. Bak ze dan tot ze een mooi bruin korstje hebben.

Bronvermelding