Menu
Argentijnse biefstuk met chimichurri
Ingrediënten
- 2 sjalotten
- 1/2 rode paprika
- 1/2 groene paprika
- 1 rode peper
- 8 takjes peterselie
- 1/2 dl witte wijnazijn
- 1 1/2 dl olijfolie extra vergine
- 1/2 el gedroogde oregano
- 1/2 el bruine basterdsuiker
- 2 tenen knoflook
- \out
- versgemalen peper
- 4 Argentijnse biefstukken
- zout en peper
Bereiden
Maak de sjalot, paprika's en peper schoon en snijd de groente heel fijn. Hak of knip de peterselie fijn.
Meng in een kom de azijn, olie, ui, paprika, peper, peterselie, oregano en suiker. Pel de knoflook en pers het erboven uit. Roer alles goed door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
Verhit de grillplaat. Bestrooi de biefstukken met zout en peper en wrijf ze in met olie. Grill ze in 4-6 minuten. Serveer de biefstuk met de chimichurri.