Menu
Wokschotel
Ingrediënten
- 300 gram varkensvlees reepjes naturel
- 4 eetlepels teriyaki marinade
- 600 gram chinese kool
- 1 rode paprika
- 2 teentjes knoflook
- 2 teentjes knoflook
- 1 pak chinese eiermie
- 3 eetlepels zonnebloemolie
- 75 gram gezouten pinda,s
Bereiden
Vleesreepjes met 3 eetlepels marinade mengen
en ca 15 min laten staan.
Kool in dunne reepjes snujden,wassen en droogslaa.
Paprika in reepjes snijden.
Knoflookpellen en snipperen.
Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing
In wok olie verhitten paprika en knoflook 2 min roerbakken.
Vleesreepjes toevoegen en 3 min op hoog vuur bakken.
Kool toevoegen en nog 3 min roerbakken.
Zout en peper toevoegen en de rest van de marina
Garneren met pinda,s serveren met mie