Wokschotel

Roerbakken, Hoofdgerecht, 4 personen, Oosters.
Voorbereiding: 30 minuten, Bereiding: 20 minuten,

Laatst aangepast: 26-10-2005 | 3 keer bewaard

Ingrediënten

  • 300 gram varkensvlees reepjes naturel
  • 4 eetlepels teriyaki marinade
  • 600 gram chinese kool
  • 1 rode paprika
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 pak chinese eiermie
  • 3 eetlepels zonnebloemolie
  • 75 gram gezouten pinda,s

Bereiden

Vleesreepjes met 3 eetlepels marinade mengen en ca 15 min laten staan. Kool in dunne reepjes snujden,wassen en droogslaa. Paprika in reepjes snijden. Knoflookpellen en snipperen. Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing In wok olie verhitten paprika en knoflook 2 min roerbakken. Vleesreepjes toevoegen en 3 min op hoog vuur bakken. Kool toevoegen en nog 3 min roerbakken. Zout en peper toevoegen en de rest van de marina Garneren met pinda,s serveren met mie

Bronvermelding