Menu
'APPELTAART' Te Gek Recept. APPELTAART met MARSJES en SNICKERS Enja Ook met APPELS
Ingrediënten
- Heerlijke te gekke combinatie
Bereiden
VOOR HET DEEG:
300 gr zelfrijzend bakmeel
175 gr boter
80 gr suiker
1 ei
VOOR DE VULLING:
6 verkruimelde beschuiten of paneermeel
8 appels geschild
2 marsen
2 snickers
150 gr pecannoten
100 gr suiker
25 gr boter 1 thl kaneel
Meng alle ingredienten voor het deeg en laat het 15 min in de koelkast rusten.
Bekleed een taartvorm met het deeg.
Bak de noten in een koekenpan met boter en suiker, totdat de suiker gaat karameliseren.
Snijd de appels en de repen, meng dit geheel samen met de kaneel en noten.
Strooi de verkruimelde beschuiten of paneermeel op het deeg,daar bovenop de appelvulling.
Rol het restant van het deeg uit tot een ronde lap en plaats dit op de appelvulling om zo de taart af te dekken.
Bestrijk de taart met losgeklopt ei en bestrooi met suiker.
Steek in het midden van de taart een rond gat,zodat de stoom uit de taart kan ontsnappen.
Bak de taart in de voorverwarmde oven 170 C. ca 60 min.
Laat de taart goed afkoelen voor hij wordt aangesneden,zodat de chocolade en de karamel goed kunnen opstijven