Antilliaanse runderlappen

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Oosters.
Bereiding: 60 minuten,

Laatst aangepast: 16-09-2008 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 500 gr riblappen of sucadelappen
  • zout en peper
  • 2 teentjes knoflook snipperen
  • boter
  • 1 rode paprika,reepjes
  • 1 groene paprika,reepjes
  • 1 blikje ananas
  • 2 tomaten,klein gesneden
  • 1 el azijn.
  • 1 el bruine suiker

Bereiden

Wrijf het vlees in met zout en peper en met knoflook. Bak het vlees in de hete boter.Draai het vuur wat zachter en laat de reepjes paprika meebakken,de stukjes ananas en tenslotte de klein gesneden tomaat erbij voegen.Voeg ook het vocht van de ananas ,suiker,de azijn en wat water en laat het vlees zo zachtjes gaarsroven. Bind het vocht evt met wat maizena.

Bronvermelding