Uientaart met brie en ei

Hartige taarten, Hoofdgerecht, 4 personen, Hollands.
Voorbereiding: 30 minuten, Bereiding: 30 minuten,

Laatst aangepast: 31-10-2005 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 30 gram boter of margarine
  • 750 gram uien
  • 1 teentje knoflook
  • 1 blik croissantdeeg
  • 100 gram noten, gemengd, ongezouten, grof gehakt
  • 250 gram brie, in plakjes
  • 4 eieren, hardgekookt, in partjes

Bereiden

In boter ui en knoflook 30 minuten zacht bakken Zout en peper toevoegen Oven voorverwarmen op 200 graden Deeg uitrollen tot cirkel van 28 cm Vorm ermee bekleden Uimengsel op de bodem scheppen Noten en brie erover verdelen Taart in oven in 25 minuten goudbruin bakken Partjes ei over taart verdelen

Materialen

quichevorm 24 cm

Bronvermelding