Boeuf stroganoff een hele snelle

Roerbakken, Hoofdgerecht, 2 personen, Wereldkeuken.
Bereiding: 20 minuten,

Laatst aangepast: 06-10-2008 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 4 plakjes rosbief a la minute
  • zout en vers gemalen peper
  • paprika poeder
  • 1 sjalotje,snipperen
  • 1 knoflook teen ,snipperen
  • 1rode paprika blokjes
  • 1 groene paprika ,blokjes
  • 250 gr champignons ,plakjes
  • 2 el wodka
  • 1 el tomatenpuree
  • 3 el creme fraiche
  • tabasco,zout

Bereiden

Rosbief in 3 stukjes snijden ,bestrooien met paprikapoeder en peper. Verhit in de wok de olie en bak de rosbief op hoog vuur bruin.Vlees uit de wok scheppen. olie erbij doen en de sjalot en knoflook bakken ,voeg de champignons en de paprikastukjes toe en laat nog ±5min. meebakken .Wodka in soeplepel boven vlam verwarmen en schuin boven de wok houden ,aansteken en de brandende wodka over de groenten schenken, (wasemkap uitzetten ) Tomatenpuree en creme fraiche erdoor roeren. op smaak brengen m et zout en peper en tabasco .Rosbief erdoor scheppen en ±1min meeverwarmen. Lekker met krieltjes

Bronvermelding