'Paksoi met cashewnoten', van Odin

Anders, Bijgerecht, 2 personen, Wereldkeuken.

Laatst aangepast: 18-06-2020 | 5 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 struik paksoi en ......

Bereiden

1 struik paksoi een handje cashewnoten 2 eetl zonnebloemolie 1 tl kerriepoeder een scheutje water - Was de paksoibladeren in hun geheel. Snijd de witte stengels in 2 cm brede repen en de bladeren in grove stukken. Verwarm de olie en roerbak de cashewnoten met kerrie een paar minuten en schep ze uit de pan. Smoor de witte stengels in de olie. Voeg het water toe en laat de groente 5 minuten zacht koken. - Voeg dan de groene bladeren toe en laat de groente nog maximaal 5 minuten stoven. Voeg de cashewnoten toe en serveer het gerecht met rijst of een andere gekookte graansoort. Het is smakelijk als de paksoi knapperig blijft.

Bronvermelding