'Bijna dood van Rossi' Super lekker Italiaans toetje

Anders, Nagerecht, 2 personen, Italiaans.
Bereiding: 20 minuten,

Laatst aangepast: 16-12-2017 | 50 keer bewaard

Ingrediënten

  • dit is smullen

Bereiden

Ik heb een sappige,Siciliaanse mannelijke collega,die geweldig kan koken. Hij noemt dit bijna dood!Ik ben er nog...maar dit is werkelijk overheerlijk! -2 dikke appels -bakje aardbeien- vloeibare honing -bruine suiker -balsamico azijn -wat boter -vanille ijs. --------------- -Maak de aardbeien schoon. Schil de appels,ontdoe van het klokhuis en snij in stukjes.(je kan er ook appelschijven van maken). Maak wat beslag voor flensjes. -Bak de flensjes. -Doe wat boter in de wok en bak de appeltjes. -Strooi onder het bakken de bruine suiker en de honing over de appels. -Laat even bakken.(niet helemaal gaar laten worden,je moet stukjes overhouden!). -Voeg wat balsamico toe en laat even inkoken. -Wok van het vuur en dan voeg je de aardbeien toe. -Even voorzichtig omroeren. -Doe de nog warme flensjes op een bord. -Doe er het appel-aardbeien mengsel over. -En nog een lekker bolletje ijs. -Vouw het flensje toe! Heerlijk!

Bronvermelding