Menu
'Bijna dood van Rossi' Super lekker Italiaans toetje
Ingrediënten
- dit is smullen
Bereiden
Ik heb een sappige,Siciliaanse mannelijke collega,die geweldig kan koken.
Hij noemt dit bijna dood!Ik ben er nog...maar dit is werkelijk overheerlijk!
-2 dikke appels
-bakje aardbeien-
vloeibare honing
-bruine suiker
-balsamico azijn
-wat boter
-vanille ijs.
---------------
-Maak de aardbeien schoon.
Schil de appels,ontdoe van het klokhuis en snij in stukjes.(je kan er ook appelschijven van maken).
Maak wat beslag voor flensjes.
-Bak de flensjes.
-Doe wat boter in de wok en bak de appeltjes.
-Strooi onder het bakken de bruine suiker en de honing over de appels.
-Laat even bakken.(niet helemaal gaar laten worden,je moet stukjes overhouden!).
-Voeg wat balsamico toe en laat even inkoken.
-Wok van het vuur en dan voeg je de aardbeien toe.
-Even voorzichtig omroeren.
-Doe de nog warme flensjes op een bord.
-Doe er het appel-aardbeien mengsel over.
-En nog een lekker bolletje ijs.
-Vouw het flensje toe!
Heerlijk!