Tricolore Pasta De Courgette

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Italiaans.
Bereiding: 30 minuten,

Laatst aangepast: 06-10-2008 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 grote ui gesnipperd.
  • 2 teentjes knoflook gepeld.
  • 400 g 1 a 2 courgette in kleine stukjes.
  • 150 g plakken salami.
  • 1 blik mais.
  • 3oo g tricolore pasta.
  • 4 dl runderbouillon van eenn tablet.
  • 2 dl roomculinair.
  • 1 eet gedroogde italiaanse kruiden.
  • peper en zout.
  • 75 g geraspte belegen kaas.
  • 25 g geraspte parmazaanse kaas.

Bereiden

Olijfolie verhitten , de gesnipperde ui samen met de geperste knoflook fruiten. Dan voeg je de in stukjes gesneden courgette erbij, even meebakken. Roomculinair en de bouillon toevoegen even doorkoken peper , zout en de kruiden toevoegen. intussen de gekookte pasta toevoegen samen met de in kleine stukjes gesneden salami en de mais.. Alles in een ovenschaal en dan samen met de kaas erboven op voor 7 minuten onder de grill.

Materialen

kookpan. hapjespan.

Bronvermelding