Courgettewraps met kip

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Spaans.
Bereiding: 15 minuten,

Laatst aangepast: 09-11-2008 | 35 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 courgette
  • 1 krop ijsbergsla
  • 1 zakje basilicum (15 g)
  • 250 ml volle yoghurt
  • 4 el mayonaise
  • 1 pakje dikke bakbacon, in reepjes
  • 8 tortilla wraps
  • 300 g gerookte kipreepjes

Bereiden

1 Rasp de courgette met een grove rasp, snijd de ijsbergsla en het basilicum in dunne reepjes en meng het geheel (houd wat basilicum achter voor de garnering). Meng de yoghurt en de mayonaise met zout en peper naar smaak en schep de helft door het courgettemengsel. Bak de bacon in een droge koekenpan met antiaanbaklaag in 3-4 minuten gaar en knapperig. 2 Besmeer de wraps met de rest van het yoghurtmengsel en verdeel hierover het courgettemengsel, de bacon en de kipreepjes. Vouw de wraps dicht en bestrooi ze met het achtergehouden basilicum.

Bronvermelding