Romige pasta met worst en broccoli

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Spaans.
Bereiding: 20 minuten,

Laatst aangepast: 09-11-2008 | 26 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 braadworsten
  • 1 el olijfolie
  • 2 zakken broccoliroosjes (à 300 g)
  • 300 g pasta (bijv. penne of fusilli)
  • 250 ml crème fraîche
  • 50 g gemalen oude kaas
  • 1 zakje platte peterselie (20 g), fijngesneden

Bereiden

1 Trek het vel van de braadworst. Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak hierin het worstvlees rul. Maak de broccoli-roosjes nog wat kleiner en kook ze in 6-7 minuten beetgaar. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. 2 Verwarm de crème fraîche in een kommetje 1 minuut in de magnetron en breng dit op smaak met zout en peper. Schep de pasta en broccoli om met de crème fraîche en de kaas. Bestrooi het gerecht met het rulgebakken worstvlees en de peterselie.

Bronvermelding