Menu
Zomerstamppotje
Ingrediënten
- 1 bakje gerookte spekblokje AH
- 3 el olijfolie
- 500 g braadworst
- 1 zak paklare andijvie 400 gr
- 1 doos maggi aardappelpuree
- maggi jus
- zout
- peper
Bereiden
In droge koekepan op laag vuur spekblokjes uitbakken. Spekblokjes uit pan nemen en 2 eetlepels olie aan bakvet toevoegen. Braadworst hierin in 20 minuten gaarbakken. Regelmatig keren. Rest van Olie in wok verhitten en hierin andijvie in gedeelten toevoegen,tot andijvie slinkt ( niet langer verwarmen!) Andijvie op smaak brengen met zout en peper en uit wok nemen. aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Andijvie en uitgebakken spekjes door aardappelpuree scheppen.Zomerstamppotje met braadworst en jus serveren.
Materialen
bakpan, wok