Scrambled eggs

Anders, Hoofdgerecht, 2 personen, Hollands.
Voorbereiding: 10 minuten, Bereiding: 10 minuten,

Laatst aangepast: 07-11-2005 | 8 keer bewaard

Ingrediënten

  • 3 eieren
  • 1 ui (gesnipperd)
  • 1 flinke vleestomaat (ontveld, in blokjes)
  • 4 plakjes ontbijtspek (in stukjes)
  • 3 takjes peterselie (geknipt)
  • 50 gram oude kaas (gemalen)
  • 1 scheutje melk
  • 2 eetl. olie
  • zout, peper
  • 4 sneedjes brood

Bereiden

Verhit de olie in de koekenpan en bak de stukjes spek zachtjes uit. Voeg de ui toe en fruit die glazig. Nu de tomaten erbij en alles ca. 3 min. roerbakken. Klop intussen in een kom de eieren met een beetje melk, peper, zout, kaas en peterselie los. Zet het vuur hoog en schenk het mengsel erbij in de koekenpan. Schep voorzichtig om. tot al het ei is gestold. Verdeel over twee borden (op 4 boterhammen).

Materialen

grote koekenpanolie, kom, plank, mesje

Bronvermelding