Menu
Pasta met gorgonzolasaus
Ingrediënten
- 200 gram fourme d'ambert
- 0,5 bekertje crème fraîche
- 100 gram spek, in dobbelsteentjes
- 1 el cognac
- 8 druppels tabasco
- 1 mp peper, versgemalen
- 1 teentje knoflook
- 130 gram spaghetti
- 1 el pijnboompitten
- 200 gram ijsbergsalade
- 1 portie dressing naar smaak
Bereiden
Spaghetti koken volgens gebruiksaanwijzing. In droge koekenpan pijnboompitten roosteren. Spekjes uitbakken in hapjespan. Boven bakvet knoflook uitpersen en fruiten. Fourme d'ambert erboven verkruimelen en zachtjes laten smelten. Crème fraîche, cognac, tabasco en peper toevoegen en alles door en door heet laten worden. Lekker met ijsbergsalade of plakjes komkommer aangemaakt met crème fraîche, mayonaise en een fijngesnipperd sjalotje.