Aardbeien met limoenmarscapone

Anders, Nagerecht, 4 personen, Hollands.
Bereiding: 20 minuten,

Laatst aangepast: 27-10-2008 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 500 gr aardbeien
  • 1 el suiker
  • 150 gr Bulgaarse yoghurt
  • 150 gr marscapone
  • 1 limoen
  • 1 el vloeibare honing
  • poedersuiker
  • munt

Bereiden

1/3 deel van de aardbeien in stukken snijden en met 0,5 dl water en de suiker al roerend aan de kook brengen. De aardbeien met een staafmixer pureren. De yoghurt met de marscapone losroeren. De limoen wassen, de helft van de schil raspen en de helft uitpersen. Het sap en de rasp door de marscapone roeren. De rest van de aardbeien over 4 borden verdelen en bestrooien met poedersuiker. De saus over de aardbeien schenken en de limoenmarscapone ernaast scheppen. Garneren met een blaadje munt.

Bronvermelding