Brood (op Italiaanse wijze)

Brood/sandwiches, Bijgerecht, 4 personen, Anders.

Laatst aangepast: 01-05-2005 | 6 keer bewaard

Ingrediënten

  • 350 gram witte bloem
  • 1 kl. blikje tomatenpuree
  • 1/2 zakje gedroogde gist
  • 1 eetl. (wok)olie
  • 1 eetl. suiker
  • 1 theel. zout
  • 1 snufje (of meer) italiaanse kruiden
  • 1 eetl. zonnebloempitten
  • 1 eetl. pijnboompitten
  • 2 gedroogde tomaten
  • 5 stuks zwarte olijven
  • 1 stuks sjalotje of rode ui
  • 200 ml water

Bereiden

Vul de tomatenpuree aan met water tot 200 ml. Doe in de brookbakmachine: meel, tomatenwater, gist, suiker, zout, italiaanse kruiden en de olie. Kies het programma voor een gewoon brood van circa 600 gram. Snijd de gedroogde tomaat, de olijven en het uitje zeer fijn. Voeg deze samen met de pitten toe bij de laatste piep van de kneding.

Materialen

Broodmachine.

Bronvermelding