Chili con carne

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Mexicaans.

Laatst aangepast: 21-01-2010 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 blik bruine bonen
  • 100 gram gehakt per persoon
  • 1 blikje tomatenpuree
  • 2 uien
  • 1 rode paprika
  • 2 -3 tomaten
  • 1 bakje tauge
  • chilipoeder
  • zout
  • peper
  • nootmuskaat
  • 1 blik ananas
  • tortilla chips
  • 1 bak aardappelsalade

Bereiden

paprika en uien schoonmaken en fijnsnijden en lichtbruin fruiten in andere pan gehakt rullen en daarna bij eklkaar voegen evenals de tomatenpuree tomaten snijden en bruine bonen uit laten lekken het gerecht op smaak maken met de kruiden de bonen en de tomaten toevoegen en als laatste de tauge, de ananas apart of meeverwarmen gerecht serveren met tortillachips of aardappelsalade

Bronvermelding