Bietencarpaccio met tomaat en mierikswortelcrème

Salades, Voorgerecht, 4 personen, Hollands.
Bereiding: 20 minuten,

Laatst aangepast: 21-01-2010 | 3 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 gekookte rode biet
  • 1 eetl citroensap
  • 125 ml demi crème fraîche
  • 1 eetl geraspte mierikswortel (potje)
  • 10 gedroogde tomaten op olie in reepjes
  • 2 eetl kappertjes
  • vers gemalen peper enzout

Bereiden

VOORBEREIDEN: Indien nodig bieten pellen en heel dun snijden(op machine stand 1) Leg ze dakpansgewijs op 4 borden.Sprenkel er citroensaus overheen.Meng de crème fraîche met de mierikswortel en zout en peper.BEREIDEN:Verdeel de tomaten en kappertjes over de bieten en schep er een toef mierikswortelcrème op.

Bronvermelding