Menu
Penne met broccoli en zalm
Ingrediënten
- 1 bouillonblokje
- Penne (pasta) voor 2 personen
- Broccoli voor 2 personen, ca. 150 gram
- 1 blikje zalm op water
- 1/2 doosje kruidenkaas ala boursin
- 1/2 bekertje demi creme fraiche
- peper, zout
- beetje verse bieslook
Bereiden
- kook broccoli goed gaar
- breng water met bouillontablet aan de kook
- kook pasta volgens gebruiksaanwijzing
- fruit een uitje in de hapjes pan in wat olie
- voeg de gekookte broccoli toe en maak het geheel zo fijn mogelijk
- voeg kruidenkaas en creme fraiche toe
- voeg gekookte pasta toe aan het brocolligeheel
- laat de zalm uitlekken en breek het in kleine stukjes
- en voeg tenslotte toe aan brocolligeheel. Alleen doorroeren, niet bakken of doorwarmen
- beetje peper en zout erover
- op borden scheppen en afmaken met een wat verse bieslook.
Materialen
pan om pasta in te koken pan om broccolie in te koken hapjespan voor de saus