Farfalle met kip, champignons en maïs

Pasta, Hoofdgerecht, 2 personen, Italiaans.
Bereiding: 25 minuten,

Laatst aangepast: 21-01-2010 | 12 keer bewaard

Ingrediënten

  • 150 g farfalle
  • 1 el olijfolie
  • 1 sjalotje,fijngesneden
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 150 g kipfilet, in reepjes
  • zout, perper
  • 125 g champignons, in vieren
  • 125 g maïs, uitgelekt
  • 5 el sweet chilisaus
  • 3 el peterselie, fijngesneden

Bereiden

Kook de farfalle volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking en laat deze in een vergiet uitlekken. Verhit de olijfolie in een wok of braadpan en bak hierin de sjalot en knoflook ongeveer 2 min. Bestrooi de kip met zout en peper. Voeg de kip toe en bak ze in ongeveer 10 min gaar. Voeg de champignons en maïs toe en roerbak ongeveer in 4 min zachtjes. Voeg de chilisaus toe en verwarm het geheel nog ongeveer 1 min op zacht vuur. Doe de farfalle erbij en schep alles doorelkaar. Garneer met peterselie.

Bronvermelding