Fettucini met runderreepjes, paprika en asperges

Pasta, Hoofdgerecht, 2 personen, Italiaans.
Bereiding: 20 minuten,

Laatst aangepast: 17-11-2005 | 4 keer bewaard

Ingrediënten

  • 150 g fettucini
  • 2 el olijfolie
  • 200 g runderreepjes
  • zout,peper
  • 1/2 rode ui, fijngesneden
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 2 rode paprika's, in blokjes
  • 100 g groene asperges, in schuine reepjes van ong. 3cm

Bereiden

Kook de fettucini volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af. Verhit 1 el olie en bak hierin de runderreepjes in ongeveer 3 min gaar. Breng op smaak met zout en peper. Neem de runderreepjes uit de pan. Verhit 1 el olie en bak hierin de rode ui en knoflook in ongeveer 2 min glazig. Voeg de paprika toe en bak ze ongeveer 5 min mee. Schep de helft van het mengsel uit de pan en pureer het. Voeg de asperges toe aan de pan en bak ze ongeveer 5 min mee. Voeg de runderreepjes en paprikasaus toe en verwarm alles nog ongeveer 3 min. Schep de fettucini op twee diepe borden en schep de runderreepjes en groenten erover.

Materialen

staafmixer

Bronvermelding