Menu
Fettucini met runderreepjes, paprika en asperges
Ingrediënten
- 150 g fettucini
- 2 el olijfolie
- 200 g runderreepjes
- zout,peper
- 1/2 rode ui, fijngesneden
- 1 teentje knoflook, geperst
- 2 rode paprika's, in blokjes
- 100 g groene asperges, in schuine reepjes van ong. 3cm
Bereiden
Kook de fettucini volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af. Verhit 1 el olie en bak hierin de runderreepjes in ongeveer 3 min gaar. Breng op smaak met zout en peper. Neem de runderreepjes uit de pan. Verhit 1 el olie en bak hierin de rode ui en knoflook in ongeveer 2 min glazig. Voeg de paprika toe en bak ze ongeveer 5 min mee. Schep de helft van het mengsel uit de pan en pureer het. Voeg de asperges toe aan de pan en bak ze ongeveer 5 min mee. Voeg de runderreepjes en paprikasaus toe en verwarm alles nog ongeveer 3 min. Schep de fettucini op twee diepe borden en schep de runderreepjes en groenten erover.
Materialen
staafmixer