Pagasiusfilet in kruidenroomsaus

Roerbakken, Hoofdgerecht, 4 personen, Wereldkeuken.
Bereiding: 15 minuten,

Laatst aangepast: 26-11-2008 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 500 g pangasiusfilet
  • 1 kuipje Boursin Cuisine Kruiden
  • 400 g Italiaanse roerbakgroenten
  • 4 el olie
  • versgemalen peper
  • zout

Bereiden

Snijd de visfilet in blokjes van 2 x 2 cm. Bestrooi de vis met zout en ruim versgemalen peper. Verwarm 2 el olie of braadboter in een koekepan en bak de vis in ca. 4 min onder voorzichtig omscheppen, snel gaar. Neem de vis uit de pan. Verwarm 2 el olie of braadboter in een wok en bak de roerbakgroeten op hoog vuur snel knapperig. Voeg de Boursin Cuisine toe en verwarm onder goed roeren tot de Boursin Cuisine goed is gemengd met de groenten. Voeg vervolgens de vis toe en warm nog even goed door. Lekker met een smeuiige puree en gestoofde worteltjes.

Materialen

wok

Bronvermelding