Babi Ketjap

Anders, Hoofdgerecht, 2 personen, Oosters.
Voorbereiding: 10 minuten, Wachten: 25 minuten, Bereiding: 10 minuten,

Laatst aangepast: 30-11-2008 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 500 gram hamlappen/wokvlees
  • zout
  • peper
  • 2 uien
  • 1 teentje knoflook
  • 2 eetlepels olie
  • 1 theelepel djahé
  • 1/2 theelepel sambal oelek

Bereiden

Snijd het vlees in blokjes. Bestrooi het met wat zout en peper. Snipper de uien en hak de knofllok fijn. Verhit de olie en roerbak het vlees. Voeg de uien toe en schep de knoflook erdoor.Voeg djahé, sabal, ketjap, 1,5 a 2 dl. kokend water toe. roer alles goed door elkaar en laat het 20 tot 25 min. zachtjes pruttelen.

Bronvermelding