Menu
Indische tomaten-pindasoep met kip
Ingrediënten
- 1 zakje boemboe nasi goreng Conimex
- 1 250 gr bamigroente pakket
- 2 eetl olie
- 1 pakje chinese tomatensoep honig
- 1/2 pot pindakaas
- 200 gr gerookte kipfilet
- 60 gr mihoen
Bereiden
In kommetje nasikruiden met 1 dl water 5 min laten wellen
Peper uit bamipakket halveren, zaadlijst en zaadjes eruit en in dunne reepjes snijden. Tomaat uit bamipakket haleren, zaadjes eruit en in blokjes snijden. Olie verhitten in grote soeppan. Peper, tomaat en rest van het bamipakket ( muv tauge) 1 min zachtjes bakken. Nasikruiden toevoegen en 2 min meebakken. Erdoor roeren:
1 3/4 liter water, soeppoeder en pindakaas. Aan de kook brengen en 10 min zachtjes laten koken. Kipfilet, mihoen en tauge tovoegen en nog 4 min zachtjes laten koken.
Materialen
grote soeppan, snijplank en mes.