Menu
Roerbak spruiten met biefstuk
Ingrediënten
- 200 gram biefstuk
- 200 gram spruiten
- 1 rode paprika
- 200 gram taugé
- 1 ui
- 2 tenen knoflook
- 5 eetl. oestersaus
- 2 eetl. sojasaus
- 3 eetl. witte wijn
- azijn
- sambal
- zout
Bereiden
Knoflook persen, mengen met sojasaus en de fijngesneden biefstuk hierin marineren.
Spruitjes 5 min. koken in water met zout.
Tauge afspoelen met koud water.
Bak de grofgesneden ui met de paprika 5 minuten. Maak ondertussen een sausje van de oestersaus, de witte wijn, sambal (theelepel) en wat azijn (naar smaak).
Biefstuk kort meebakken.
Tauge toevoegen en 1 minuut meebakken.
Saus toevoegen, even doorwarmen en eventueel binden.
Lekker met rijst
Materialen
Wok