Tagliatelle met Gorgonzolasaus

Pasta, Hoofdgerecht, 2 personen, Italiaans.
Bereiding: 5 minuten,

Laatst aangepast: 20-11-2005 | 3 keer bewaard

Ingrediënten

  • 250 gram Tagliatelle alla herbe (verse pasta)
  • 100 gram Katenspek
  • 150 gram Gorgonzola
  • 1 flesje Koffieroom
  • 1 scheutje Olijfolie
  • 1 snufje Peper
  • 2 teentjes knoflook of 2 theelepels knoflookpasta
  • 1 blokje bouillon

Bereiden

Pasta koken (volgens gebruiksaanwijzing) met bouillonblokje en scheutje olijfolie (tegen het plakken van de pasta) Saus: Katenspek uitbakken met (uitgeperste) knoflook of knoflookpasta. Koffieroom toevoegen (absoluut NIET laten koken). Gorgonzola in stukken toevoegen en in de koffieroom laten smelten. Peper toevoegen.

Materialen

Kookpan, Koekenpan

Bronvermelding