Ovenschotel Creatief met yoghurt

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Hollands.

Laatst aangepast: 13-12-2008 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 a 3 eieren
  • 150 ml yoghurt
  • 150 gr geraspte kaas
  • kruiden naar smaak zie recept

Bereiden

Bovenop een ovenschotel wil je vaak een lekkere korst van kaas en een sausje. Dit kan b.v. met een bechamelsaus uit een zakje. Leuker, lekkerder en verrassender is om dit zelf te maken met yoghurt. Kluts de eieren, yoghurt en de geraspte kaas door elkaar en voeg ev. naar smaak zout en kruiden toe naar smaak b.v. peper, knoflook en paprikapoeder. Giet de saus over je ovenschotel en zet deze in de oven. Je wordt verrast door de frisse smaak van yoghurt, de pittigheidvan de kaas en de stevgheid van het ei. Het is lekker op lasagne, pastaschotel, moussaka en nog veel meer. Want de enige grens is je eigen fantasie.

Bronvermelding