Gevulde Wieltjes (10 stuks)

Anders, Hapje, 8 personen, Wereldkeuken.
Voorbereiding: 10 minuten, Wachten: 20 minuten, Bereiding: 5 minuten,

Laatst aangepast: 22-11-2005 | 3 keer bewaard

Ingrediënten

  • 8 plakjes bladerdeeg
  • 100 gram belegen cheddar, geraspt
  • 2 eetlepels vers geraspte parmezaan
  • 2 eetlepels tomatenpuree
  • 2 eetlepels pesto genovese
  • 1 ei geklopt

Bereiden

Verwarm de overn voor op 200 graden. Maak een vierkant van vier plakjes bladerdeeg op een vel bakpapier. Smeer dit in met de tomatenpuree. Leg de andere vier plakes bladerdeeg erbovenop. Smeer deze in met pesto en bestrooi met de chaddar en de parmezaanse kaas. Rol het deeg op met de vulling aan de binnenkant. De rol met ei bestrijken en 20 minuten in de koelkast zetten. De rol in plakken van 1 cm breed snijden en deze plakken op bakpapier opde bakplaat leggen. In ongeveer 20 minuten goudbruin bakken in de oven.

Bronvermelding