Paddestoelen frittata

Anders, Hoofdgerecht, 2 personen, Anders.
Bereiding: 25 minuten,

Laatst aangepast: 22-11-2005 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 3 el cottage chees (hüttenkase)
  • 3 eieren, losgeklopt
  • zout, vers gemalen peper
  • 1 el olijfolie
  • 1 teentje knoflook, uitgeperst
  • 200 g gem. paddestoelen/ kastanjechampignons
  • 6 takjes tijm, blaadjes,gerist
  • 75 g feta, verkruimeld
  • 100 g kerstomaatjes,gehalveerd

Bereiden

Verwarm de overgrill voor op de hoogste stand. Klop de cottagecheese door de eieren en breng op smaak met zout en peper. Verwarm de olie in een koekepan en bak hierin de knoflook. Voeg de paddestoelen toe en bak ze ong. 5 min. Schep de helft van de tijmblaadjes erdoor. schenk dan het eiermengsel over de paddestoelen en laat het ong. 5 min op een laag vuur stollen. Verdeel de kerstomaatjes en de fetakaas erover en zet de pan, met de steel naar buiten onder de grill tot de kaas licht kleurt. Bestrooi met versgemalen peper en derest van de tijm. Serveer direckt. Lekker met een groene salade.

Bronvermelding